Maqedoni

Taravari:Njerëzit nuk kanë të drejtë vetëm të shpresojnë…ata kanë të drejtë edhe të Besojnë!

Lideri i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari paralajmëron shpresë dhe besim dhe të ditë më të mira për qytetarët e Maqedonisë.

“Njerëzit nuk kanë të drejtë vetëm të shpresojnë…ata kanë të drejtë edhe të Besojnë!”, ka shkruar Taravari.

Related Posts