Maqedoni

Taravari: VLEN në qeveri, është garancia më e mirë për partnerët amerikanë dhe evropianë

Arben Taravari tha se VLEN do të jetë pjesë e Qeverisë pasi garanton paprekshmërinë e orientimit perëndimor të shtetit dhe shtoi se është garancë për partnerët amerikanë dhe evropianë.

Tutje Taravari tha se njëforcë e korruptuar si BDI nuk garanton dot asgjë.

“VLEN në qeveri, sepse kjo është garancia më e mirë për partnerët amerikanë dhe evropianë. Një forcë e korruptuar si BDI nuk garanton dot asgjë, sepse ajo gjithmonë e për çfarëdo agjende blehet nga partitë maqedone, ndërsa VLEN, garanton paprekshmërinë e orientimit perëndimor të shtetit”, shkroi Taravari.

Related Posts