Kosovë

​Sot shqiptohet aktgjykimi i Apelit për Salih Mustafën

Paneli i Gjykatës së Apelit të Gjykatës Speciale në Hagë sot do ta shqiptojë aktgjykimin në rastin e Salih Mustafës, duke nisur nga ora 09:30.

Seanca do të jetë publike dhe e hapur për media, sipas njoftimit të kësaj gjykate.

Mustafa u shpall fajtor për krime lufte nga kjo gjykatë më 16 dhjetor 2022, duke u dënuar me 26 vjet.

Ndërkaq, më 2 shkurt mbrojtja kishte apeluar kundër këtij aktgjykimi.

Related Posts