Botë

Sot protestohet në shtatë vende, kërkohet armëpushim në Gaza

Sot gjatë ditës janë planifikuar protesta në mbarë botën, për të bërë thirrje për t’i dhënë fund luftës në Gaza.

Lufta në Gaza ka hyrë në muajin e katërt dhe deri më tani janë regjistruar mbi 20 mijë viktima, raporton Klan Kosova.

Protestat dhe demonstratat pritet të zhvillohen në:

Jemen

Irak

Jordani

Gjermani

Mauritani

Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Kanada

 

Related Posts