RajonSport

Simboli i shqiponjës dykrenare po kthehet në trend botëror/ Pas Drake, edhe sportisti i njohur surprizon shqiptarët

Simboli i shqiponjës dykrenare po kthehet në trend botëror.
Një sportist i njohur në SHBA, Joshua Keith Palmer, është shfaqur në stadium me bluzën e kuqe me shqiponjën dykrenare. https://www.instagram.com/p/C0P1mcAu1vK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1f50edbd-439d-427c-8545-35022de03e76&ig_mid=B1616173-6038-4421-948B-66F9AB3F6969
Kujtojmë se më parë ka qenë reperi Drake i cili është shfaqur i veshur me një xhaketë me simbolin tonë kombëtar, por jo vetëm kaq. Darke i dedikoi një këngë një shqiptareje dhe e ndërtoi videoklipin tërësisht me motive shqiptare.https://www.instagram.com/champagnepapi/?utm_source=ig_embed&ig_rid=be2e3d35-69a0-46f2-8d98-22d01a74593e&ig_mid=4CBC588E-8BB1-4CC0-B598-355D03ECCFE5

Related Posts