Showbiz

“Si e sheh veten nuse në Kosovë?” Roza vë në siklet Ilnisën

Në shtëpinë e ‘Big Brother Vip’ duket se është krijuar romanca e parë, bëhet fjalë për Ilnisën dhe Meritonin të cilët gjatë mbrëmjes së djeshme mes përqafimeve kanë shkëmbyer edhe puthjen e parë në buzë.

Në shtëpinë e ‘Big Brother Vip’ duket se është krijuar romanca e parë, bëhet fjalë për Ilnisën dhe Meritonin të cilët gjatë mbrëmjes së djeshme mes përqafimeve kanë shkëmbyer edhe puthjen e parë në buzë.Nisur nga fakti se Meritoni është shqiptar i Kosovës.Kjo pyetje në dukje tendencioze nuk i ka pëlqyer aspak Ilnisës e cila i është përgjigjur në siklet.

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=e538933f-aa0e-4dca-b636-4261a8c93e27

Related Posts