Showbiz

Shyhrete Behluli dhe Adnan Daci i këndojnë ‘Qikës së Kosovës’

‘Qika e Kosovës’ është projekti muzikor që bashkoi Shyhrete Behlulin dhe Adnan Dacin.Kënga u realizua me videoklip dhe mban vulën e MProduction.   Dëgjojeni të plotë në linkun e mëposhtëm!                         https://youtu.be/RLlQ6gB9-_M?si=0sQS5Nhzg3JGGdfl

Related Posts