Showbiz

Shpallet tullaci më seksi i vitit, e dini se për kë bëhet fjalë?

Princit William iu dorëzua një titull i ri këtë muaj, duke ndezur debate në internet pasi ai u emërua “tullaci më seksi” i vitit nga një kompani kërkimore, e cila rendit princin përpara figurave si Vin Diesel, Jason Statham dhe

Kompania kërkimore e analitikës SEO Reboot publikoi listën e saj dhe Princi i Uellsit kryesoi me një rezultat 9.88 nga 10.

Princi u pasua nga Vin Diesel me 8.81 pikë, Statham me 8.51 dhe Jackson me 7.31.

Related Posts