Maqedoni

Shkupi nesër pa transport publik, shoferët në grevë për paga të rregullta!

Prej nesër përsëri kaos në Shkup me transportin publik. Transport publik do të ketë vetëm për personat me nevoja të veçanta dhe 10 autobusë me marrëveshje me shkollat dhe komunat për transport të nxënësve. Sindikata e NQP-së deri te stacioni policor “Beko” ka dorëzuar njoftim se greva do të fillojë nesër. Kanë vetëm një kërkesë – paga të rregullta për të punësuarit.

Related Posts