Maqedoni

Shi i rëmbyeshëm, breshër dhe era të forta kaplojnë pollogun raportohet për dëme

Rajoni i Pollogut respektivisht Tetova në këto momente është nën pushtetin e erërave të forta breshërit të cilët paraqesin rrezik për përmbyjtje pasi lumejtë janë të pa pastruar por edhe kanalizimi i qytetit është po ashtu pothuajse jo funskional.

Related Posts