AktualeMaqedoni

Seanca e fundit parlamentare për këtë vit dedikuar pyetjeve të deputetëve

Kuvendi sot duhet ta mbajë seancën e 137-të, në të cilën do të parashtrohen pyetjet e deputetëve.

Seanca e këtillë plenare mbahet çdo të enjte të fundit të muajit. Kjo është seanca e fundit për parashtrim të pyetjeve të deputetëve.

Konform praktikës, pyetjet e para kryeministrit dhe ministrave ua shtrojnë deputetët e opozitës.

Related Posts