Showbiz

Samanta vjen sërish me një baladë të ndjerë dashurie Nën 25, 2023 Samanta ka lansuar këngë të re. Duke mos i ikur shumë zhanrit të saj momental, Samanta erdhi me një baladë dashurie. Miley Knows How To Shock Everyone Around Zestradar Si të shpëtoni nga mykoza në pak kohë: metodë e thjeshtë që funks Origo Labs Започнете со 300 мкд и заработете 350.000 мкд! Пробај сега! Stellar може да се ослободите од мозолчиња за 3 дена! Прочитајте овде Mikoherb Kënga e re titullohet “U pa” dhe është shoqëruar me videoklip.

Samanta ka lansuar këngë të re.

Duke mos i ikur shumë zhanrit të saj momental, Samanta erdhi me një baladë dashurie.

Kënga e re titullohet “U pa” dhe është shoqëruar me videoklip.

Related Posts