Showbiz

Rita Ora shpreh dëshirën e saj për një bashkëpunim me Dua Lipën

Rita Ora hodhi poshtë përfundimisht thashethemet për një mosmarrëveshje të gjatë me Dua Lipën, duke shprehur dëshirën e saj për të bashkëpunuar me Dua-n dhe dy femra të tjera të njohura britanike.

Këngëtarja 33-vjeçare është optimiste për mundësinë për të punuar së bashku në një këngë të re me Dua, Bebe Rexha dhe Ava Max, të cilët të gjithë ndajnë një trashëgimi të Evropës Juglindore.

Duke adresuar spekulimet rreth rivalitetit në podcast-in Not Skinny But Not Fat të organizuar nga Amanda Hirsch, Rita diskutoi shpresat e saj për një përpjekje bashkëpunuese.

Amanda vuri në pah prezencën e konsiderueshme të shqiptarëve në industrinë e muzikës, të cilës Rita iu përgjigj pozitivisht, duke vënë në dukje ndryshimin pozitiv që nga fillimi i saj në 2012, kur ishin më pak.

“Pra, tani kemi Dua Lipën dhe Bebe Rexhën, dhe-”, është prerë nga Amanda e cila e ka pyetur nëse është krahasuar ndonjëherë me ta.

Rita u përgjigj: “Unë mendoj se është një gjë e natyrshme kur njerëzit krahasohen, veçanërisht sepse nuk ka shumë prej nesh në atë pjesë të botës.”

Amanda më pas pyeti nëse ishin bërë ndonjëherë bashkë dhe Rita tha: ‘Po. Me Ava Max dhe Bebe, kam.’

Ajo vazhdoi: “Jo edhe aq shumë me Duan, por do të ishte mirë nëse të gjithë do të bënim diçka të mrekullueshme së bashku. Thjesht për të përfaqësuar.’

Si Rita ashtu edhe Dua, të cilët vijnë nga Kosova dhe kanë një trashëgimi shqiptare, kanë një lidhje më të thellë, pasi gjyshërit e tyre kanë qenë miq. Pavarësisht raporteve ndër vite që sugjeronin një grindje mes tyre, duke përfshirë përpjekjet e Bebe Rexhës, 34 vjeçe, për të vepruar si ndërmjetëse, Rita synon t’i japë fund këtyre spekulimeve.

Related Posts