AktualeMaqedoni

Rijad Shaqiri shfaqet i buzëqeshur me tre luftëtarët e lirisë (foto)

Kandidati i opozitës shqiptare VLEN, Rijad Shaqiri ka vazhduar aktivitetin e tij në zonën zgjedhore numër dy.

Ai ka bashkëbiseduar me tre luftëtarët të njohur të lirisë, ndërsa ky moment është shpalosur nga Xhem LLamallari i njohur si komandant Baruti. (INA)

“Buzëqeshja jonë, tmerron armiqët 🤪

Me luftëtarët e lirisë Ylberin, Bucen dhe Riadin❤️🇦🇱

#Vlen6️⃣6️⃣”, ka shkruar Llamallari. (INA)

Related Posts