Maqedoni

Regjim i veçantë i komunikacionit në zonën qendrore të Shkupit

Ministria e Punëve të Brendshme njofton opinionin se sot dhe nesër (9 dhe 10 shkurt 2024) për shkak të vizitës së paralajmëruar zyrtare të një delegacioni të kryesuar nga Presidenti i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Albin Kurti, Njësiti për siguri në komunikacionin rrugor në SPB Shkup do të ndërmerren masa për regjim të veçantë të komunikacionit në rrugët në zonën e gjerë qendrore të qytetit të Shkupit.

“U bëjmë thirrje të gjithë përdoruesve të rrugës që të respektojnë urdhrat e punonjësve të policisë me uniformë”, theksojnë nga MPB.

Related Posts