Maqedoni

Qyteti i Shkupit vendosi një semafor në kryqëzimin e bulevardit Gjorçe Petrov me rrugët Majski Manifest dhe Znepole

Pas më shumë se tre dekadash kërkesave të banorëve, Qyteti i Shkupit vendosi një semafor në kryqëzimin e bulevardit Gjorçe Petrov me rrugët Majski Manifest dhe Znepole.
Ky kryqëzim konsiderohej si një nga pikat më të zeza të komunikacionit në qytetin e Shkupit, dhe vendosja e semaforit të ri, përkundër kërkesës së banorëve, me vite ishte injoruar nga autoritetet.
Siguria e qytetarëve të qytetit të Shkupit është prioritet për administratën e qytetit, prandaj në kuadër të fushatës për përmirësimin e sigurisë në komunikacion në kryeqytet, janë duke u implementuar zgjidhje të reja për rritjen e sigurisë për të gjithë trafikun. pjesëmarrësit, duke përfshirë cilin dhe këtë semafor.

Related Posts