Maqedoni

Qyteti i Shkupit përgënjeshtron Xhaferin: Ai duhet ta rregullojë vetë oborrin e tij

Nga Qyteti i Shkupit kanë demantuar kryeministrin teknik Talat Xhaferi për gjendjen e oborrit të Qeverisë, që është mbuluar nga bari, përcjell TV21. Nga Qyteti i Shkupit thonë se ata janë përgjegjës për mirëmbajtjen e bulevardeve dhe parqeve dhe se nëse qeveria dëshiron që ndërmarrja “Parqet dhe Gjelbërimet” të kujdeset për oborrin e Qeverisë, duhet të nënshkruajë marrëveshje për këtë.

Reagimi i plotë i Qytetit të Shkupit:

Në konferencën e sotme për media në Qeveri, ushtruesi i detyrës së kryeministrit Talat Xhaferi iu shmang përgjegjësisë dhe manipuloi me disa procedura të njohura vetëm për atë, duke gënjyer se pronësi dhe kompetencë e Qytetit të Shkupit dhe N.P. “Parqe dhe Gjelbërim” qenka që të kujdeset për gjelbërimin në Qeveria.

Nëse Talat Xhaferi nuk e di deri tani që duhet ta rregullojë vetë oborrin e tij, sigurisht që as sot nuk do ta mësojë këtë mësim. Nga u.d. kryeministri nga Forina, i cili kur del nga shtëpia për të shkuar në Qeveri, rrugës i fik të gjitha semaforët dhe krijon kaos në qytet, as që pritet të dijë se cilat janë detyrimet e tij, ai vetëm e di se çfarë përfitimesh mund të përdorë.

N.P. “Parqe dhe Gjelbërim” mirëmban bulevardet e qytetit dhe hapësirat e parkut, të cilat sipas ligjit janë në përgjegjësi të ndërmarrjes, ndërsa nëse u.d. kryeministri Talat nga Forina dëshiron t’i punësojë për të punuar në Qeveri, duhet të lidhë Marrëveshje për të njëjtën gjë, si çdo institucion tjetër në Maqedoni.

Related Posts