Maqedoni

Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me Unionin e Sporteve të Shkupit ndau çmimet vjetore për sportistët më të mirë

Qyteti i Shkupit në bashkëpunim me Unionin e Sporteve të Shkupit, në prani të një numri të madh të sportistëve, trajnerëve dhe ekipeve sportive, tradicionalisht ndau çmimet vjetore për sportistët më të mirë. Në ceremoninë e sotme pata nderin të dorëzoj çmimin për sportistin më të mirë të qytetit të Shkupit, Boban Ilioski nga Klubi i Kick Boksit “Champion”, i cili është kampion i botës në kik-boks në disiplinën low kick në kategorinë deri në 86 kilogramë.

Në manifestim, 10 sportistët më të suksesshëm në kategorinë seniore (burra dhe gra), 10 sportistët më të suksesshëm në kategorinë e të rinjve (burra dhe gra), trajneri më i suksesshëm, ekipi sportiv më i suksesshëm nga Shkupi dhe më të suksesshmit në kategorinë e personave me aftësi të kufizuara, të cilët janë ambasadorë të sportit, u shpallën të qytetit të Shkupit në nivel ndërkombëtar.

Related Posts