Maqedoni

Qyteti i Shkupit : Këshilltarët e VMRO-DPMNE-së lan pa pagesë puntorët e JPS-së dhe shkupjanët pa transport!

Këshilltarët e VMRO-DPMNE-së sërish kanë vendosur t’i sfidojnë qytetarët. Këshilltarët e VMRO-DPMNE-së sërish kanë vendosur që punëtorët e JSP Shkup t’i lënë pa pagesë dhe qytetarët e qytetit të Shkupit pa transport.

VMRO-DPMNE është parti destruktive që nuk i dëgjon nevojat e qytetarëve. VMRO-DPMNE në qytetin e Shkupit jeton me njerëz pa pikë ndërgjegje dhe pa asnjë grimë përgjegjësi.

Kjo është skandaloze, joparimore dhe çnjerëzore.

Related Posts