Botë

Protestuesit në Londër kërkojnë armëpushim në Gaza

Në Londër, deputetët po përgatiten të votojnë nëse do të bëjnë thirrje për një armëpushim në Gaza – por ngjarjet në Dhomën e Komunave janë prishur plotësisht në atë që Sophy Ridge e përshkroi si “një natë kaosi dhe tërbimi”.

Këto pamje janë bërë jashtë Parlamentit pak kohë më parë, ku shfaqen protestuesit që u bëjnë thirrje deputetëve të votojnë pro thirrjes për armëpushim.

Related Posts