Maqedoni

Prokuroria gjatë ditës pret kallëzime penale nga MPB për dhunën në M-NAV

Prokuroria Themelore Publike është në pritje të kallëzimit penal nga MPB-ja për incidentin e djeshëm dhe hyrjen në objektin e kontrollit të trafikut ajror në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit dhe sulmin ndaj punonjësve, përfshirë kontrollorët e trafikut ajror, të cilët në atë moment ishin duke kryer punën e tyre në sigurimin e trafikut ajror të sigurt.
“Për momentin, po ndërmerren veprime për të zbardhur ngjarjen. Prokuroria Themelore Publike në Shkup gjatë ditës pret kallëzim penal nga MPB-ja dhe për procedurën e mëtutjeshme do ta informojë opinionin publik, njoftoi Prokuroria Publike.

Related Posts