AktualeMaqedoni

Politika e jashtme, Osmani: Forcat proruse penguan integrimin (VIDEO)

Shefi i diplomacisë Bujar Osmani ia ka faturuar opozitës mosmiratimin e ndryshimeve kushtetuese, rrjedhimisht edhe dështimin për të vazhduar negociatat me BE-në. Sipas tij, forcat politike pro ruse dhe zyrtarët e korruptuar nuk e duan integrimin e vendit në BE dhe ata po ndikojnë në forma të ndryshme edhe në rritjen e euroskepticizmit. Osmani pret që në zgjedhjet parlamentare qytetarët t’i japin përgjigjen e duhur, siç thotë ai, frontit anti-evropian.

https://al.mrt.com.mk/node/123290

Related Posts