BotëShëndet & Style

Po mbante fjalim për konfliktin izraelito-palestinez, deputetit turk i bie të fikët në parlament (VIDEO)

Deputeti turk, Hasan Bitmez, ka humbur ndjenjat dhe është rrëzuar përtokë gjatë fjalimit të tij për buxhetin e Ministrisë së Jashtme në Asamblenë e Përgjithshme të Asamblesë së Madhe Kombëtare të Turqisë.

Ndihma e parë për Bitmez, i cili goditi fort kokën në tokë, iu dha rreth podiumit.

Ministri i Shëndetësisë Fahrettin Koca, i cili bëri një deklaratë për gjendjen e fundit të deputetit, tha se gjendja e tij është jashtëzakonisht kritike dhe e rëndë.

Gjatë kohës kur humbi ndjenjat, Bitmez po kritikonte politikën e qeverisë në lidhje me luftën izraelito-palestineze kur u sëmur.

Deputeti u rrëzua përtokë pasi tha:

“Edhe sikur të heshtë historia, e vërteta nuk do të heshtë. Ata mendojnë se nëse na heqin qafe nuk do të ketë asnjë problem. Megjithatë, nëse na hiqni qafe, do nuk mund t’i shpëtoni mundimit të ndërgjegjes. Edhe nëse i shpëtoni mundimit të historisë, nuk do t’i shpëtoni dot zemërimit të Zotit.” https://youtu.be/_cS3fcpb-Hk?si=4VTr8tkplJYfZBap

Related Posts