Showbiz

PM, Dagz, Zaza dhe Fajt publikojnë “100 gabime”

Shkurti ka sjellë disa projekte të reja muzikore në estradë.

Një prej tyre është ai mes DJ PM, Dagz, Zaza dhe Fajt.

“100 gabime” titullohet ky projekt i dalë së fundmi në Youtube bashkë me videoklip.

Kënga në ditët e para po ecën relativisht mirë duke premtuar që do jetë hit i kësaj periudhe.

Related Posts