Maqedoni

Përsëri evakuim në Qendrën tregtare East Gate

Evakuimi i qendrës tregtare East Gate po ndodh sërish për momentin.

Të gjithë punonjësit janë evakuuar nga hyrjet anësore të qendrës tregtare dhe gjithashtu nuk ka asnjë blerës brenda.

Sipas informacioneve jozyrtare siç shkruan Kurir, bëhet fjalë për një makinë që digjet në garazhin e nëndheshëm.

Aktualisht policia po bën sigurimin e qendrës tregtare, më shumë detaje do të bëhen të ditura gjatë ditës.

Related Posts