Showbiz

Përplasje e ashpër mes Blerandos dhe Edonës

Blerando dhe Edona e patën një përplasje të ashpër sot me njëri-tjetrin.

Edona e akuzoi këngëtarin se ai ka urinuar në WC-në e grave dhe jo të burrave.

“Unë nuk dua të marrë infeksion sherri i tij. Shko përdore WC-në e burrave dhe jo të grave”.

“Nëse të shoh edhe një herë duke urinuar në WC të grave, do e shohësh”, ka thënë Edona.

Derisa Blerando i tha asaj se kjo nuk është aspak e vërtetë.

Related Posts