Showbiz

Pas “karkalecit” Shqipja i sfidon banorët edhe me një fjalë të re, plasin të qeshurat

Shqipja ka qëndruar në oborrin e shtëpisë bashkë me Lumbardhin dhe Blerandon dhe iu ka thënë se i pëlqejnë papafingot.

Mirëpo ata nuk e kanë kuptuar se çfarë do të thotë fjala papafingo, dhe Shqipja iu ka spjeguar se çfarë do të thotë .

Derisa po iu spjegonte Shqipja ka qeshur shumë me ta.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Related Posts