Botë

Parashikimi i Nostradamusit për vitin 2024 realizohet disa orë pas Vitit të Ri

Një nga profecitë më të këqija të Nostradamus për vitin 2024 është përmbushur vetëm disa orë pas Vitit të Ri.

I referuar si “profeti i dënimit”, astrologu francez i shekullit të 16-të është i njohur për parashikimin e Zjarrit të Madh të Londrës, ngritjen e Adolf Hitlerit dhe madje edhe Bitcoin.

Vizioni i tij për të ardhmen është paraqitur në koleksionin e tij të vitit 1555 “Les Propheties”, dhe ndërsa shkrimet e tij janë të paqarta, disa besojnë se ai parashikoi tërmetin 7.6 ballë në Japoni.

“Toka e thatë do të bëhet më e tharë dhe do të ketë përmbytje të mëdha,” Nostradamus në atë kohë. Ai gjithashtu tha se viti 2024 do të shihte një “uri të madhe buke përmes valëve të dëmshme”, me një “valë të keqe” që mendohet të jetë tërmeti.

Është një nga fatkeqësitë natyrore më të mëdha në historinë e vendit dhe disa e lidhin atë me parashikimin e Nostradamusit.

Një tjetër mistik legjendar, Baba Vanga i Bullgarisë, gjithashtu duket se ka parashikuar katastrofën në Japoni, ku mbetën të vrarë të paktën 84 njerëz.

Edhe pse disi e paqartë, ajo parashikoi një përkeqësim të klimës, me disa fatkeqësi të tilla gjatë gjithë vitit. Baba Vanga u bë e famshme në të gjithë Evropën duke parashikuar fatkeqësinë e Çernobilit në Ukrainë, vdekjen e Princeshës Diana, 11 shtatorin e Nju Jorkut.

Related Posts