Maqedoni

Osmani nga Barcelona në Bruksel për Takimin Ministror të NATO-s

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, nga Barcelona, ku mori pjesë në Forumin Rajonal të Unionit të Mesdheut, udhëton drejt Brukselit, ku do të marrë pjesë në Takimin Ministror të NATO-s.

Në fokus të bisedimeve do të jenë sfidat aktuale të sigurisë, mbështetja afatgjate për Ukrainën, si dhe forcimi i parandalimit dhe mbrojtjes së Aleancës së NATO-s.

Njëherit, aleatët do t’i referohen edhe prioriteteve të Aleancës në prag të Samitit të NATO-s në Uashington, i cili do të shënojë 75-vjetorin e themelimit të saj.

Related Posts