Maqedoni

Osmani: Gara është në mes VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së

Në takimin e fundit me qytetarët në Shkup, Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani ka theksuar se shqiptarët janë në prag të përmbylljes së barazisë së plotë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Ai ka argumentuar se: “Debatet politike për zgjedhjet gjithmonë kanë qenë në mes partive politike maqedonase. E keni parë, VMRO- DPMNE apo LSDM, kush do fitojë, pastaj ne Liga e dytë, … partitë politike shqiptare ziheshin mes vete edhe pritnin a do…

Related Posts