AktualeBiznesMaqedoni

Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Benzinë EUROSUPER BS – 95 80,00 (denarë/litër)
Benzinë EUROSUPER BS – 98 84,00 (denarë/litër)
Naftë EURODIZEL BS (D-E V) 73,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 72,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 43,209 (denarë/kilogram)

Çmimet e shitjes me pakicë të EUROSUPER BS-95 ulet për 2,00 den/litër.

Çmimet e shitjes me pakicë të EUROSUPER BS-98 si dhe të EURODIZELIT (D-Е V), Vajit ekstra i lehtë për amvisëri dhe i Мazutit М-1 SU nuk ndryshojnë.

Related Posts