Maqedoni

Në datat 31 dhjetor dhe 1 janar, autobusët do të qarkullojnë me orar javor

NQP bën me dije se të dielën më 31 dhjetor të këtij viti dhe të hënën më 1 janar 2024 transporti publik do të funksionojë sipas orarit javor, ku automjetet e para që nisin më 1 janar do të jenë më vonë se zakonisht, ndërsa pjesa tjetër sipas orarit javor.

Nga e marta, 2 janar, transporti publik do të vazhdojë të funksionojë normalisht, pra sipas një orari të reduktuar dimëror të ditëve të javës, i cili do të jetë i vlefshëm deri në përfundimin e pushimeve dimërore të shkollës.

Të dielën, 31 dhjetor dhe të hënën, 1 janar, biletat dhe qendrat e personalizimit do të jenë të mbyllura.

Nga e marta do të rifillojnë orët normale të punës.

Në datën 31 dhjetor, teleferiku do të punojë si zakonisht, nga ora 10 deri në 17:00 dhe më 1 janar nga ora 11 deri në 17:00.

Related Posts