Botë

Ndalon për benzinë, fiton 4 milionë dollarë në lotari

Një burrë nga Michigan në ShBA bëri një ndalesë për të mbushur rezervuarin e tij të veturës dhe përfundoi duke fituar 4 milionë dollarë nga një biletë lotarie me gërvishtje.

“Ndalova për të marrë benzinë ​​dhe bleva dy bileta teksa isha në dyqan”, tha lojtari 52-vjeçar. “Kam gërvishtur barkodet, skanova biletën e parë dhe mora një mesazh për të paraqitur një kërkesë. E skanova përsëri biletën dhe kur ai mesazh doli për herë të dytë, mendova se skaneri ishte i prishur. Kam skanuar biletën e dytë dhe atë skanova saktë, kështu që nuk isha i sigurt se çfarë po ndodhte”, shtoi ai.

Burri fatlum theksoi se vetëm kur mbaroi së gërvishturi biletën, e kuptoi se çfarë po ndodhte.

“Dola nga makina për të marrë benzinë ​​dhe gërvishta biletën teksa isha duke pritur. Është e vështirë të përshkruaj ndjenjën kur pashë shumën fituese. Hyra në makinë dhe bërtita: “Sapo fituam 4 milionë dollarë”, tha fituesi.

Related Posts