Showbiz

‘Mund të rrimë bashkë, por jemi në një lojë’, Sara këshillon Bardhin

Pas spekulimeve nga banorët se afrimiteti i tyre nuk është i sinqertë, Sara ka këshilluar Bardhin që të jetë më i kujdesshëm.

Në një bisdë të bërë larg banorëve të tjerë në oborrin e shtëpisë, Sara i thotë Bardhit se ata mund të rrinë bashkë por të jenë të kujdesshëm dhe më të vëmendshëm në lojë dhe së mund të funksionojnë shumë mirë nëse kanë të njëjtat qëndrime.

Bardhi nga ana tjetër është shprehur se nuk i intereson opinioni i të tjerve ndërsa secili mund të luajë lojën e tij në mënyrë të pavarur.

Related Posts