Maqedoni

MPB: Qytetarët e Shkupit mund të kontrollojnë online nëse e kanë pasaportën gati

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se ajo që ishte paralajmëruar më parë është vënë sot në funksion, linku ku qytetarët që janë fotografuar në termin të rregullt në pikat “Prolet” dhe “MTV”, mund të shohin nëse pasaporta e tyre është gati për ta tërhequr
Kontrolli mund të bëhet në linkun e mëposhtëm:

https://termin.mvr.gov.mk/document_status

Related Posts