AktualeMaqedoni

MPB me informacion të rëndësishëm për marrjen e dokumenteve personale

Ministria e Punëve të Brendshme ka dalë me një njoftim për lëshimin e dokumenteve në pikat në RTM dhe BEKO, transmeton TV21.

“Njoftohen qytetarët se të shtunën (23.12.2023) do të punojnë edhe sportelet për lëshimin e dokumenteve në objektet në RTM (nga ora 08 deri në ora 20) dhe në BEKO (nga ora 08 deri në ora 16)”, qëndron në njoftim.

Related Posts