Maqedoni

Mickoski: Skenarët për të cilët paralajmërova në fushatë u realizuan

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, menjëherë pas realizimit të së drejtës së votës, ka dhënë një deklaratë për media.

“Dua të dërgoj tre mesazhe.” E para është t’u thuhet qytetarëve të Republikës së Maqedonisë të kenë pjesëmarrje masive. E dyta është se gjatë fushatës kam paralajmëruar dy skenarë të mundshëm, të cilët i shohim si realitet. Ai grup politikanësh që në emër e kanë fjalën europiane dhe nuk e kanë as “e”-në europiane, kanë ngecur në të kaluarën, në shekullin e 18-të dhe ky do të jetë një ndëshkim i madh i qytetarëve për këto politika retrograde dhe mbrojtëse”, tha Mickoski.

Related Posts