Maqedoni

Mickoski: Maqedoninë e presin vite të reformave, sundimit të ligjit, luftë kundër korrupsionit…

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hirstijan Mickoski, tha se i vjen keq që qytetarët ishin dëshmitarë të sjelljes së deputetëve të Levicës, ku sipas tij, ata u munduan të bëjnë shoë dhe të tentojnë që të devalvojnë deputetët por edhe qytetarët të cilët masovikisht e kanë përkrahur qeverinë e ardhshme.
Maqedoninë e presin vite të reformave zhvillimit dhe sundimit të së drejtës, vite kundër luftës kundër korrupsionit, për fat të keq do të jenë dëshmitarë edhe të disa personave të tillë të cilët do të nënçmojnë, ofendojnë dhe fyejnë…”, tha Mickoski, raporton SHENJA.
Mickoski tha se unitetit shtetëror ata e refuzuan ndërsa bojkotuan edhe zgjedhjen e presidentes së re të shtetit.

Related Posts