Maqedoni

Mexhiti: Polarizimi i VMRO-së me BDI- bajate e vjetëruar

Na vjen keq që me afrimin e zgjedhjeve, Vmro-Dpmne ju kthehet praktikave të vjetra të cilat menduam që i kanë harruar.

Vmro-Dpmne po vazhdon polarizimin me BDI-në dhe kjo është lojë bajate, e vjetëruar. Shqiptarët janë bashkë kur vjen puna te çështja kombëtare.

UÇK është e SHENJTË për të gjithë ne dhe askush nuk guxon të prek aty.

Related Posts