Maqedoni

Mexhiti: Lëvizja Demokratike në vazhdimësi po rritet me kuadro profesionale

Lëvizja Demokratike në vazhdimësi po rritet me kuadro profesionale. Sot në takim me Artistin e Mirënjohur, Solo këngëtarin shqiptar – Mustafa Imeri i cili vite me rradhë punon si shef katedre i paraleleve shqipe në Shkollën fillore dhe të mesme Muzikës në Shkup, Ilija Nikolovski Luj.

Mustafa do të jetë i angazhuar në Departamentin e Kulturës në LD, poashtu së bashku me ekipën e artistëve të tjerë në LD do të punojë në zhvillimin e programit të Kulturës në Lëvizjen Demokratike.

Na priftë e mbara!

#vazhdojmë https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0YoPfiFB3nYduNkinpDr3KUJFfQYSCKXy3LQDL1hujJaQeJWsJtdFhQLVziqe16Trl&id=100094760417703&mibextid=Nif5oz

Related Posts