Maqedoni

Me lot dhe trëndafila, i jepet lamtumira e fundit Vanjës

Me trëndafila në duar, me lot në sy dhe me kokë të ulur, sot në mëngjes shokët e klasës, prindërit dhe qytetarët, kanë pritur në radhë para shkollës “Johan Heinrik Pestalozzi” në Qendrën e Shkupit për të shkruar lamtumirën e fundit në librin e zisë që u hap për të nderuar Vanjën.

Një foto me imazhin e saj, e mbuluar me shirit të zi, ishte vendosur në një tavolinë përpara hyrjes së shkollës.

Rreth shkollës ka siguri të shtuar policore.

Drejtoresha e Pestalozzi-t, Katerina Atanasova, nuk ka dashur të bëjë deklarata për media, ndërsa sigurimi i shkollës ndaloi filmimin dhe fotografimin.

“Vanya na la,” tha mësuesi që mësoi Vanjën nga klasa e parë në të tretën. Ai tha se Vanya ishte një fëmijë i qetë dhe i tërhequr.

Related Posts