Showbiz

Me këngë për Nënën Terezë, Ukraina merr pjesë në Eurovision

Këngëtaret ukrainase Jerry Heil dhe Alyona Alyona do të përfaqësojnë këtë vit Ukrainën në Eurovision 2024.

Është e veçantë se këto këngëtare në këtë festival të muzikës do të prezantohen me këngë që i kanë dedikuar Nënës Terezë dhe Marisë, nënës së Krishtit, këngë që edhe titullohet “Teresa & Maria”.

Related Posts