AktualeMaqedoni

LSDM zbulon aferën në komunën e Manastirit

Në një deklaratë nga LSDM, shpallet se komuna e Manastirit ka shpenzuar gati 50,000 euro për një makineri regjistruese të sinjalizimit horizontal, ndërkohë që makina të ngjashme mund të gjenden për 2-3 mijë euro, ose edhe më pak.

“Diferenca shkon deri në 47,000 euro! Edhe komuna e Velesit është përfshirë në skandal, duke blerë të njëjtën makinë për një shumë prej 42,000 euro. Diferenca shkon deri në gati 40,000 euro,” theksohet në njoftimin e tyre.

LSDM hedh pyetjen se në xhepat e kujt ka përfunduar kjo diferencë dhe nxit një hetim mbi mundshme shpërdorime të fondeve publike.

Për më tepër, shënon se komuna e Ilindenit ka blerë një makinë të njëjtë për tre herë më pak se ato në Veles dhe Manastir, shtrojnë dyshime për praktika të dyshimta të blerjeve në komunat e drejtuara nga OBRM-PDUKM. Nëse kjo vërtetohet, LSDM thekson se duhet të ketë përgjegjësi për shfrytëzimin e fondeve publike

Related Posts