Maqedoni

Lloga: ASH e vetme në zgjedhje

Përmes Facebookut ka reguar edhe Ministri i Drejtësisë që vjen nga radhët e ASH-së, Krenar Lloga.

Sipas tij, Aleanca per Shqiptarët nuk ka shqyrtuar asnje kerkese ne organet e saja partiake, Keshillin Drejtues, Kryesi Qendrore dhe Kuvend Qendror ne lidhje me koalicionet parazgjedhore.

“Në fuqi ka një vendim të Kryesisë Qendrore i cili është votuar UNANIMISHT për të shkuar të vetëm në zgjedhjet. I bëj thirrje Kuvendit të ASH-es që të përmbaj propozimin unanim të Kryesisë i cili është: ALEANCA PËR SHQIPTARËT TË DEL E VETME NË ZGJEDHJET PARLAMENTARE 2024!”, tha Krenar Lloga.

Related Posts