Maqedoni

Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 nga mesnata janë ulur për 1 denarë për litër, ndërsa për 0,50 denarë për litër EURODIESEL (D-E V) dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri, njoftoi Komisioni Rregullativ për Energji në Maqedoninë e Veriut.

Çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 ështl 78,50 denarë, EUROSUPER BS-98 për 80,50 denarë, EURODIZEL (D-E V) për 76,00 denarë, ndërsa vaji ekstra i lehtë për amvisëri për (EL-1) 75,00 denarë për litër.

Çmimi me pakicë i karburantit M-1 NS është në rënie. Karburanti M-1 NS më lirë për 0,431 denarë dhe kilogrami do të kushtojë 42,086 denarë.

Related Posts