Showbiz

Linda plas bombën, tregon sekretin e Bucit dhe Santianës

Linda Halimi para pak minutave plasi bombën e radhës, me të cilat njihet.

E pyetur se cili është një sekret i banorëve brenda që do e tregoje, Linda e tha troç:

“Buci me Santianën janë përnime të dashuruar…….. , shkruan Kosovarja.”

Sipas ish banores personazhet e lartë përmendura po fshehin ndjenjat e tyre reale.

 

Related Posts