Maqedoni

Lëvizja BESA riorganizon nëndegët në Veleshtë dhe Frengovë të Strugës

Nën pranin e nënkryetarit Fatmir Limani, sekretarit organizativ Adnan Azizi, kryetares së forumit të Gruas, Melinda Rashidi, anëtarëve të kryesisë, Nusret Ziba dhe Nuredin Fetai, sot, Lëvizja BESA dega në Strugë ka bërë riorganizimin e nëndegëve në fshatrat Frengovë dhe Veleshtë.
Në Frengovë, për kryetar u zgjodh, Florent Dervishi
Në Veleshtë, për kryetar u zgjodh, Blendi Bekteshi
Lëvizja BESA vazhdon me shtrirjen e saj gjithandej territorit ku flitet shqip njëkohësisht duke përforcuar rradhët e saja me intelektual, sportisët, OJQ dhe të tjerë të cilët japin shpresë e besim se fitorja e opozitës shqiptare më 8 Maj do të jetë sa e rëndësishme po aq edhe e madhe!

Related Posts