Maqedoni

Lëvizja BESA mbajti mbledhjen e Kuvendit Qendror në Tetovë

Në selinë e Lëvizjes BESA në Tetovë u zhvillua mbledhja e Kuvendit Qendror, ku përveç aktualitetit politik në këtë Kuvend u fol edhe rreth përgatitjeve për pjesëmarrje në zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare. Gjithashtu, në mbledhjen e Kuvendit Qendror u autorizua kryetari i partisë, Bilall Kasami, që në bashkëpunim me partnerët e koalicionit opozitar VLEN të bëj përpilimin e listës së kandidatëve për deputet.

Related Posts