Maqedoni

Lëvizja BESA: BDI mos distancohet vetëm deklarativisht për incidentin në M-NAV – Bekim Neziri të përjashtohet nga partia!

BDI nuk duhet deklarativisht të dënojë sulmin në M-NAV por duhet urgjentisht të përjashtojë Bekim Nezirin nga Partia. Duhet urgjentisht të kërkojë shkarkimin e tij nga çdo pozitë në M-NAV! BDI nuk duhet të vazhdojë të luaj rolin e dyftyrëshit por të veprojë. Distancoju nga Ramiz Merko e përqafohu me të nëpër evente, distancoju nga Bekim Neziri edhe puno për ta shpëtuar nga drejtësia, distancou nga Drini dhe pasurohu me “Soravia”!

Nuk duhet distancim, por veprim!

Related Posts