Maqedoni

LD cakton koordinatorin për njësinë zgjedhore 6, ja kush është

Në bazë të statutit të Lëvizjes Demokratike, Resmi Ejupi caktohet koordinator për njësinë zgjedhore numër 6.
Përvoja politike dhe përkushtimi i Resmiut ndaj qytetarëve janë gjërësisht të njohura.
https://www.facebook.com/100044857800537/posts/pfbid0zPmPDjTZiSysPVZAMz19yHANaeuPK8R1XPSNtgyEoBmTX84hp7fpJRHtSbGDHhU4l/?mibextid=Nif5oz

Related Posts